Ön itt van:

Rizs, zab, tigrismogyoró és kókusz italok BIO és normál kivitelben

A növényi gabonaitalok, vagy tejpótlók azoknak nyújtanak alternatív megoldást, akik nem tudnak, vagy nem akarnak tejet fogyasztani.. Ide tartoznak a laktózérzékenyek és/vagy tejfehérje allergiások, és a vegánok étrendjében is ezek helyettesíthetik a tejféléket.

A tejhelyettesítő italok íze és állaga attól függ, hogy gabonából (rizs, zab, árpa), hüvelyesből (szója), magokból (napraforgómag, szezámmag) vagy csonthéjasokból (mogyoró félék, mandula, dió, kókusz) készülnek. Alapanyaguk lehet a felsoroltakon túl bármely gabona, mag, illetve ezek tetszőleges keveréke is, tetszés szerint ízesíthetők kakaóval, gyümölcsökkel, vaníliával,  fahéjjal, kurkumával stb… Édesítőként a cukor több alternatívája használható hozzájuk, pl. agávé, stevia, eritrit, aszalt gyümölcsök, például mazsola, datolya, füge, stb.

Felhasználhatóságuk ugyan olyan széleskörű, mint a tejé, fogyaszthatjuk közvetlenül, de készíthetünk belőle kakaót, használhatjuk sütéshez, főzéshez, habarhatunk, vagy akár palacsintát is süthetünk velük.

ProvegaTrend 100-termeszetes-termek
ProvegaTrend csokkentett-cukortartalmu-termekek
ProvegaTrend vegan-termek
ProvegaTrend glutenmentes-termekek

Ebben a termékkategóriában a spanyol Costa hagyományos és az Amandin BIO termékeit ajánljuk 1 literes és 200 ml-es kiszerelésekben.

costa
amandín