Ön itt van:
Swiss Laboratory vitaminitalok

Swiss Laboratory multivitamin italainkról

A profitorientált termelés következménye, hogy napjainkra az élelmiszerek hasznos tápanyagtartalma veszályesen lecsökkent. Kiegyensúlyozatlan táplálkozásunk csak tovább rontja a helyzetet. A SWISS LABORATORY eredeti svájci alapanyagokból fejlesztett élelmiszerei vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel dúsítottak, így támogatják a szervezet kiegyensúlyozott működését. A tápanyagok gondosan megtervezett kombinációját, nagy dózisú, könnyen fogyasztható formában adják fogyasztóik kezébe. Receptúráik összeállításánál az élvezeti értékre is nagy figyelmet fordítottak, termékeik kivételesen finomak. A kompromisszummentes svájci nívót a legmodernebb gyártási technológia és a nagy gondossággal válogatott alapanyagok biztosítják. Termékeik Európa legmodernebb gyárában, szigorú élelmiszer biztonsági előírások alapján készülnek.
Minden termékük beszállítója egy évszázados múltú, saját ültetvénnyel rendelkező svájci natúr-manufaktúra. Kizárólag az Alpok vegytiszta ültetvényein, organikusan termelt növényeket dolgoznak fel. A természet és a tudomány fúziójából született gyógynövény komplex valamennyi italukban megtalálható. A kutatóik által kidolgozott receptúrák, a legszigorúbb élelmiszer biztonsági előírások mellett egyesítik a modern táplálkozástudomány eredményeit a népi gyógyászat évszázados tapasztalataival.

svájci-gyógynövények

Amiért ajánljuk őket:

  • svájci gyógynövényekből készülnek
  • nagy dózisú, többféle vitamint (C,B3,E,B5,B6,A,B9,B7,B12) tartalmaznak
  • tartósítószermentesek
  • GMO mentesek
  • Laktóz mentesek
  • Glutén-mentesek
ProvegaTrend csokkentett-cukortartalmu-termekek
ProvegaTrend glutenmentes-termekek
ProvegaTrend gmo-mentes-termekek
swiss-laboratory

Ebben a termékkategóriában a Swiss Laboratory termékeit kínáljuk. Jelenleg hét féle multivitamin italuk kapható: DeLaVie KIDS, DeLaVie, DeLaVie ZERO, DeLaVie Beauty, Kalcium+D3, Magnézium+Cink, C-Vitamin+D

swiss laboratory logó