Ön itt van:

Elérhetőségeink

Irodánk és raktárunk elérhetőségei:

Címünk:
1095 Budapest, Soroksári út 110.

telephelyunk

Személyes átvétellel megrendelt áruit itt tudja átvenni. Telephelyünket a Soroksári út 110.-es szám alatti kapun behajtva (Elektromos szakáruház mellett) 70 méterre a jobb oldalon fogja találni. Parkolás lehetséges a raktár előtt.

raktar2

Telefonszámunk munkaidőben:
(+36) 70 389 5049

E-mail címeink:

info@provegatrend.com (általános céges)

rendeles@provegatrend.com (megrendelésekkel, szállítással, csomagátvétellel és számlázással kapcsolatban ezt használja)

Facebook Messenger

Azonnali üzenet Facebook Messengeren:

fb-messenger

Leggyorsabban a Facebook Messenger segítségével léphet kapcsolatba velünk! Kattintson a kék Messenger ikonra, és a felnyíló ablakban már küldheti is nekünk üzenetét. Megpróbálunk segíteni ha problémája adódik a webáruház használatával, a fizetéssel vagy a szállítási opciókkal, sürgős esetben itt megtalálhat minket munkaidőn kívül, és esetleg hétvégeken is!

Okostelefonjáról is gyorsan üzenhet a  lejjebb látható kör alakú  Messenger kódunk beolvasásával Facebook Messenger alkalmazásába,  telefonja kamerája segítségével (Egyebek menüpont jobb alul- kód beolvasása).

messenger_kód_provegatrend

Facebook oldalunk:

Küldjön nekünk üzenetet:

Amennyiben Ön nem Facebook felhasználó, írhat nekünk az üzenetküldő segítségével. Kérjük figyeljen adatai helyes megadására, hogy vissza tudjunk jelentkezni, és amennyiben visszahívást is szeretne, ne feledje el megadni mobilszámát sem!

Legyen Ön is partnerünk!

A ProvegaTrend Kft. folyamatosan bővíti kínálatát, viszonteladói hálózatát. Amennyiben szeretné, ha az Ön által gyártott terméket, termékcsaládot meglévő hálózatunkon keresztül értékesítsük, vagy szeretne viszonteladónk, forgalmazónk lenni, kérjük írjon nekünk a Partnereink oldalon található űrlap segítségével! Az adatok pontos megadása esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

legyen-ön-is-partnerünk