Ön itt van:

Elérhetőségeink

Irodánk és raktárunk elérhetőségei:

Címünk:
1095 Budapest, Soroksári út 110.

telephelyunk

Telephelyünket a Soroksári út 110.-es szám alatti kapun behajtva 70 méterre a jobb oldalon fogja találni. Parkolás lehetséges a raktár előtt.

raktar2

Telefonszámunk munkaidőben:
(+36) 70 389 5049

E-mail :

 

 

 

 

[email protected] (általános céges)

Facebook Messenger

Azonnali üzenet Facebook Messengeren:

fb-messenger

Leggyorsabban a Facebook Messenger segítségével léphet kapcsolatba velünk! Kattintson a kék Messenger ikonra, és a felnyíló ablakban már küldheti is nekünk üzenetét. Megpróbálunk segíteni ha problémája adódik a webáruház használatával, a fizetéssel vagy a szállítási opciókkal, sürgős esetben itt megtalálhat minket munkaidőn kívül, és esetleg hétvégeken is!

Okostelefonjáról is gyorsan üzenhet a  lejjebb látható kör alakú  Messenger kódunk beolvasásával Facebook Messenger alkalmazásába,  telefonja kamerája segítségével (Egyebek menüpont jobb alul- kód beolvasása).

messenger_kód_provegatrend

Facebook oldalunk:

Legyen Ön is partnerünk!

A ProvegaTrend Kft. folyamatosan bővíti kínálatát, viszonteladói hálózatát. Amennyiben szeretné, ha az Ön által gyártott terméket, termékcsaládot meglévő hálózatunkon keresztül értékesítsük, vagy szeretne viszonteladónk, forgalmazónk lenni, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

legyen-ön-is-partnerünk